Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Monday, May 21, 2012

6 day till wedding? What have I done??

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... tup tap tup tap..dah tak lama rupenye majlis nak sampai. Status tak lama lagi dah tukar..dari pada cik..kepada datin paduka sri cik dayah.hahaha... Rasa cam tak caya plak... belom lagi rasa nak berdebar debar tu..tapi rasa RALAT sangat sangat.. cam eh BETUL ke TAK.. BETUL ke TAK..haaa..camtu la rasa..

Setakat hari ini 6 hari sebelum wedding ni.. banyak kerja Office yang perlu settle kan antaranya

1. 3 setCourse Review Report (CORR) - 25% done
2. Satu set FRP. (90% done)
3. Satu set FAIL KURSUS (90% done)
4. 3 paperwork KUDAP

Ya Allah..permudahkan lah jalan dan kuatkan la semangat. yang penting IKHLASkan la hati yang meronta ingin melepaskan semua kerja kerja ini ya ALLAH..jadikanlah aku HAMBA yang BERSYUKUR. Sesungguhnya aku beruntung bukan tergolong dalam HAMBAMU yang diberi dugaan hebat seperti di Afghanistan.... huhu

Setakat 6 hari ni juga... ape yang dah settle?

  • BAJU NIKAH dah siap.. alhamdulillah... dapat akhirnya finishing terakhir yang diidam idamkan.. (+RM40 untuk finishing tu saja.. sabau jela.. )
  • BUNGA TANGAN do-it-yourself pun dah siap. Inspirasi dari gambar en.google. kos penuh (RM40)
  • 1500 pcs BAHULU IKAN (individual packaging)
  • 1000 pcs EPAL MINI (doorgift)
  • CADAR COTTON PENGANTIN (Jakel Segamat) -RM600
  •  TUDUNG NIKAH SULAM (www.cloverush.com.my) - RM89 half moon
  •  LUKIS INAI PENGANTIN (full cap+drawing) - RM50 
  • CATERING untuk WALIMAH (100pax), jamuan lepas nikah (200 pax), majlis sanding (1500 pax)
  • WEDDING CAKE (FB: putri fresh baked) - RM500++
  • KOMPANG (Sabak Bernam) - RM400
  • Pasukan Jentayu Gayong Maarifat (SILAT) - Janda baik RM600
  • PAKEJ PHOTOGRAPHY (full package 12 jam) - FB:Rumput Liar RM1.5K
  • BOOKING bilik hotel penanggah - Ivory Inn muadzam shah, RM300++
Pakej2 kat atas semua ni semua AD-HOC.. huhu..xda pun dalam budget sebelum kawen.. BUDGET? memang lari budget sangat2 huhu. Semoga Allah permudahkan semua urusan dan rezeki ini. Amiin

 
Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...