Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Monday, January 30, 2012

Pre-wedding : Busana Persandingan Part II

Salam..

Lagi 8 minit nak habis waktu kerja. Hari ni sibuk sikit dengan student Final Project. So, lat entry cerita tentang baju songket kan. Memang teringin sangat-sangat nak pakai baju songket. Walaupun tak pakai masa bersanding, orang nak pakai time kat rumah je.Lepas majlis. Yang penting pakai buat bergambar.

Kali ni nak cerita tentang baju main yang nak dipakai kat dewan. Masa tunang dah pakai kebaya kan..so kalau boleh untuk sanding tak mahu lah kebaya lagi. Mau try yang lain. walaupun bnyak je lagi kebaya yang memang cantik2..tapi xmahu dah kebaya. InsyaAllah, bersanding sekali seumur hidup..mahu la rasa baju lain lak. Kebaya nati lepas kahwin, beli la pakai try2 kat umah masa wat candle light dinner ker... hahahahaha.. xkose nyah.. pakai kain batik ngan t-shirt mikey mouse sudah...

Dress ni ala-ala princess la sikit kan kalau bersanding tu.. mahu la ada feel jadi princess sekali seumur hidup...
Tengok la dress pengantin kat bawah ni....comeeeelll sangat

Ni dress + kebaya labuh... emm cantik kan.. tapi tak minat sangat sebab kebaya tuh..he
Dress jugak ni... warna tu x berapa minat tapi design die sangat la minat. So sape berminat, leh kontek no tertera la ye. Jangan kontek cik dayah plak.he
ni dress hatta dolmat...x mampu den
yang ni dress ala-ala princess dari mybride. cantika ann ann?
masih juga dari koleksi BUTIK MYBRIDE.. goges nya kalau ada warna tiffany blue. :)


Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...