Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Thursday, January 26, 2012

Pre-Engagement VII : Hiasan Bilik

Untuk majlis bertunang and risik ni, xda pelamin tau... aktiviti sarung mensarung cincin dibuat dalam bilik.. so tunggu dalam bilik je..bila orang-orang tua habis sesi balas-balas pantun seloka, mak and nenek en.tunang akan masuk nak sarung cincin..

Teringat masa tunang tu, masa dorang sibuk berbincang kat luar, saya ngan adik beradik lain sibuk berposing tangkap2 gambar, bila dengar je yang bunyi "dah habis, nak sarung cincing dah" kelam kabut ai cari posisi nak duduk tepi katil cmne..control ayu la apelagi..hehehe.. janggal nye la hai.. sabau yolah..

Kerja hias bilik mak yang buat... nasib baik mak pandai menjahit, so jimat upah jahit langsir bilik. Syukur sangat-sangat. Sebab upah jahit langsir mahal jugak.. so, beli kain langsir je dalam 30 meter (RM50) and reben. Simple. Gantung ke dinding.dah nampak cm bilik pengantin.

Yup..tambahan lagi budget... tambah la budget untuk beli cadar pengantin yang simple2... aritu beli kat jakel
RM250 kot...tak ingat lak.

X jumpa plak cari gambar yg bersamaan dengan hiasan bilik aritu.. nati2 ada masa.. saya upload. :)

Ni la bilik masa majlis tu with my friends and siblings.
Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...