Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Wednesday, January 25, 2012

Pre-Engagement IV : Idea Hantaran

Entry kali ni tentang hantaran..... serious la pening kepala cari idea macam mana nak hias hantaran supaya yang penting cantik, menarik kau memang debummm..  dulu-dulu masa tak penah fikir nak tunang, sengaja-sengaja cari senang je dapat idea, tapi bila dah time nak bertunang, diri sendiri lak tu kene fikir, jadi rambang mata.. lagi2 artis kawin sekarang nak tunjuk2 sape cantik..sape lagi gempak.. lagi berkobar-kobar la semangat nak meniru dorang tu...hehe

Cer je korang tengok gubahan-gubahan ni.. tak ke gile cantiknye??? macammanala aku tak gile nak pilih ideaaa ni weeii...!! (>_<)

Warna klasik merah-putih tapi deco dia..mantop..standard artifak dalam muzium ni..mahal ni..
Ini... oooo goshhhhh...gile goges swwweett
Yang ni.. fruit-english-garden punye tema, x gile punye cun?? aduuhh

And memang banyak lagi la yang cun-cun.. yang lebih sederhana budget nye mcm guna dulang besi/kayu yang dah ukir2 cantik tu.. less on decoration tapi still nampak cantik gebevass gitu..

dulang kayu.. and bunga sejemput.. ringkas tapi cun je kan? ha.. i like the bunga.. english style gituh
If nak kelainan, taknak pakai bunga plastik ataupun fresh flower, leh pakai bunga tisu ni.. comel gak, taksilap sekuntum mahal gak.. RM5-7 ..huhu..kopak.. (T_T)
So banyak la lagi nye... google je okeh nak design macam mana.. so untuk tunang ni, saya pilih yang sederhana la.. pakai dulang  mcm yg atas ni.. tapi bunga yang macam gambar second last tu. Tema putih/silver/pink. You all leh tengok gambar hantaran real kalau saya dah upload gambar masa bertunang. hehe


ps/: kita pompuan mmg macam ni lah. tapi rasenye en.tunang tak heran pun kot hantaran dia.. janji ada.. janji jadi la bentuk hantaran tu. Hehe



Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...