Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Sunday, January 29, 2012

Pre-Wedding : Busana Persandingan PART I

Baju untuk sanding ni trivia jugak. Lebih susah daripada nak cari ilham untuk pelamin. Huhu.. dahla badan tak berapa nak cantik..itu lagi masalah. Nak diet pun susah... kelas punya la packed... naik tingkat 4,  3 kali sehari plak tu..Nak pakai baju yang sesuai pun payah. Sob sob sob... sedih giler.Waaa... nak nangis rasa.

Dalam-dalam sedih tu banyak jugak la survey baju sanding.. hehe... muat tak muat perkara no 34, yang penting cantik di mata.. dekat di hati wa si bakal pengantin. Betul x? hee.

Bersanding kat dewan xda la main tukau2 baju pun.. sepasang tu jela.. tapi ai nak jugak pakai sepersalinan songket tradisional. Dah jarang dah zaman sekarang pengantin nak pakai songket. Sume nye pakai kebaya indonesia, dress ngan apa jenis kain lace lagi ntah. Cantik-cantik pulak tu. Tapi songket tadi bukanlah untuk main custom..tu nanti lepas sanding kat dewan. Nak pakai wat bergambar dalam bilik pengantin jek. Boleh? hehe

Antara songket yang memukau jantung dan menjadi sumber inspirasi... warna-warna yang not stereotype sangat..


less bunga tabur  is goges - hijau gini mmg cun habis
purpleliciousss yang dorang pakai ni pun gila batak cantiknya.. tapi tak mau la baju putih gitu..cm x kena plak..
aaaaaaaaaaaaa cantiknya warna ni... with the correct bunga tabur design. simple but gojes.
i love this color like a love songggg! mmuahh!
sape kate songket ketinggalan zaman?? cun gile jekk kan? hehe
Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...