Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Sunday, April 22, 2012

Pre-wed : D.I.Y bunga telur SUCCESS!


Alhamdulillah... untuk bunga telur dapat jimat banyak sangat... jimat banyak tu berapa? jimat lebih dari RM210 hinggit plus-plus lagi tau.

Tiga jenis bunga telur hand-made dari tissue dah siap dibuat... hasilnya...
taraaa!

putih with blue beads kat tengah..

yellow dengan blue beads jugak!
satu lagi ialah warna biru cam gambar first tuh. X sempat nak snap gambar.. tapi memang puas hati. Cost penuh sekali ngan pasi,span, and whatsoever untuk satu pokok bunga tisu ni..dalam RM30 jek. unbelievable jimat die.

I recommend you. buat la sendirik untuk bunga telur ni. Sikit2 beli boleh la. =)

Kitorang pun ada gak yang beli... bunga telur untuk hantaran... kalau nak yang ni.. too big to be lifted. Parak la yang nak membawa hantaran tu.. kesian die tauu.. hehe


Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...