Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Saturday, January 28, 2012

Pre-Wedding : Pelamin of pelamin!

Lepas pening-pening fikir warna tema. Nak kena fikir plak nak duk pelamin yang mcam mana since zaman skrng ni, pelamin dah macam-macam sangat... konsep garden la, konsep urban la, konsep jawa la.. tinggal lagi konsep angkasa lepas je dorang taknak buat lagi..

Since, wedding ni akan dilaksanakan di dewan, so pelamin yang nak di pilih pun kene agak besa sedikit supaya tak nampak tenggelam dalam dewan. Dahla pengantin dah sedia kecik..satgi pelamin pun kecik..hilang plak..hehe

So untuk dapatkan idea yang bagus2.. kena selalulah survey laman web weddingplanner yang gempak-gempak..walaupun tak tercapai dek simpanan dan loan untuk dapatkan service depa yang bermula 60K..tapi kita masih boleh ciplak ambil ilham dari kekretifan dorang...

Antara konsep2 yang sangat berkenan di hati saya dah kumpulkan kat bawah ni.. semua je ala-ala angan angan puteri kayangan... kalau hanizan mala boleh buatkan... memang terbaek sangat la... hehehe

ARABIAN
Sekarang femes jugak konsep arabian ni... memang cantik sangat2 la kalau dapat buat.. tapi mesti2 la mahal kan.. kalau dapat ni... xmau gi mane dah..nak tido atas pelamin.. (>_<)

Pelamin ni by ARIWEDDING. Too much! too much cantikkk!! tolong!! huhu
o mai mai.... cantik sangat la kalau aku yang duk kat situ... >_<

FANTASY
Selain arabian skrang gak famous ngan pelamin ala-ala cinderella..siap ada kuda kau.. tu sume matsaleh, kalau nak ala-ala melayu, ate kene tunggang korobauuu..hehe

ni la pelamin idaman ku..tapi andam kata die xleh buat..sedih :(

Ni pun ala-ala merak kayangan biru la tuh..banyak bulu ayam..he
tengokla..bunga banyak gile..sweet... kategori fairytale gak..
cantik ann panel die.. love it love it
wowwi...wonderland.. siap pokok lagi u..! Kalau nak kelainan, korang  boleh bina pelamin dalam hutan FRIM ke.. original pokok tau!
Sekarang kita masuk yang pelamin URBAN, MODERN and ALA INGGERIS..menarik juga

ni dia.. sekali pandang cam UFO pun ada... tapi nila urban dari DINAHALIM
  
by MAHLIGAI CREATIVE... retro urban concept.. mak kata cam rumah tamu je..huhu
jugahasil nukilan MAHLIGAI CREATIVE yang awesome!
pengsannnnn............! sangat cantik and sweet kot
Pelamin sangat2 banyak yang cantik... yang orang paling2 la minta is yg arabian tadi dengan yang fantasi bunga2 banyak tu.. Nampaknya impian tak berapa boleh nak capai... (T_T) tapi takpe... yang penting pelamin tu nanti buat ai n en,tunang berseri2 cm raja n permasuri..cukupla.. (^_^)
Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...