Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Sunday, July 15, 2012

Pregnancy test result

Macam mana nak cerita ye.. balik dari Honeymoon kat krabi haritu, elok husband hantar balik Mukzam... kak siti (bukan nama sebenar) pulakdah.... demam... demam dua hari je. Tapi bila belah malam..demam tu akan jadi makin panas dan pening kepala semakin menjadi-jadi. Esoknya, minta tolong member bawak gi Klinik... dapatla MC.

dalam-dalam MC tu larat lagi plak drive gi KL sebab nak service kereta..dah 2000 kilometer terlebih dari tarikh service.. isk isk isk...dasyat tak dasyat determination sorang pompuan. Kalau ikutkan hati memang nak tangguh dulu.,Tapi bile fikirkan after that nak jalan jauh lagi pergi kursus.Nak taknak kene pergi service jugak.There is no other wiken.MUST GO la jawabnya.

So, wiken tu spend time ngan husband. Badan dah kurang sikit panas, tapi still panas to considered dengan suhu badan yang normal. Balik mukzam dah kurang sikit.

BUT, after that terus menerus demam and pening kepala yang super sakit.Ya tuhanku, penyakit apa pulak kan.Dengan sakit tulang belakang nye..dengan mual-mual loya-loya nye. Badan lemah semacam je.. Kalau google tu, tu semua simptom2 orang pregnant. Hai..dalam hati, takkan la baru seminggu kahwin dah pregnant........... hebat sangat kau orang berdua.huhu

Nextweek nye still demam and sakit pinggang nyata lebih sakit. Pergilah berurut. Boleh plak mak bidan kata rahim dah kembang elok macam dah ada "isi". ISI APA MAK BIDAN OI... isi orang ke isi kelapa...huhuhu
mas tu baru tiga minggu kahwin. Member2 semua kata pregnant..hadooo... janganla bagi harapan macam gitu..siapa yang tak mahu baby yang comel???? tapi..it was too early. Bila demam x sudah2 tu. Member suruh jugak try test ngan UPT kit. Kebetulan die memang ada mende alah tu kat rumah.So die bagi la suruh test.

Hasilnya..........??
Jeng............Jeng.......Jeng........................



Ternyatalah NEGATIVE.............. maksudnya tidaklah pregnant.... ditambah lagi dengan faktanya aku period after a week. Haih..so orang orang sekeliling, juga doktor menyimpulkan bahawa aku ni demam hanimun.Proses penyesuaian la kononnya suami-isteri. (>_<)

Super duber hebat kan..kalau aku POSITIVE pregnant walau baru seminggu kawen. Power root sangat.hehe.Tapi tak mustahil kerana besepah orang bunting pelamin. (^_^)
Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...