Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Friday, March 9, 2012

Pre-Wedding : Konsep hantaran setel!

Hari khamis (semalam) lepas balik kerja, terus gi rumah makcik kat Bukit Ibam.. nak hantar barang hantaran untuk dia gubahkan. So dah hantar la segala jenis bunga, dawai, reben dan kain segala bagai. TAPI........! tertinggal satu benda..... Dulang hantaran yg nak digubah tu boleh plak tertinggal kat kuarterssssssss! Tensi betul.haha...

Dengan ini finalized sudah konsep hantaran perkahwinan saya............. ..Konsep asal : Honest Tiffany! (nama saya sendiri reka okehhh...) Why honest tiffany? tiffany tu refer pada elemen warna tema my wedding, tiffany blue..then untuk honest plak diwakili oleh bunga bungaan yang berwarna offwhite tu..suci you olss! hehe

Apa bahan-bahan yang dah finalized and committed kat penggubah hantaran ialah..

The Main : 120 kuntum Offwhite tiger liliesss.. >_<
Side : 120 kuntum Offwhite young roses
Side : 36 tangkai lavender, tapi bukan warna ungu, tapi biru untuk tacap tacap.
Dan akhir sekali... kita letakkan jugak rama-rama stokin mcm ni.. cuma warna je lain.. satu saiz kecik, satu lagi saiz besa. >_<

Side : 10 pcs small butterflies and 10 pcs medium butterflys.
Ada lagi nak letak.. kain satin.. bola cristal.. emmmm.. so, nantikan gubahan yang siap on my wedding day nanti k. MMuuah!

Sume mende ni beli kat Muadzam Je.. PISB and SUREE.. tak kose nak drive jauh2 stakat nak beli bunga.Penat taww... >_<




Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...