Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Wednesday, January 25, 2012

Pre-Engagement II : Dugaan

Masa kitorang plan tarikh bertunang, masa tu ada lebih kurang sebulan je untuk preparation, masa tu baru masuk musim tengkujuh... hati memang tak keruan, mak pun dah banyak kali sedapkan hati sendiri takut pertunangan tak jadi. Sebab family en.tunang duduk kelantan, so masa tu terengganu dah mula banjir and banyak jalan dah ditutup. Seminggu sebelum majlis tunang pun masih belum kompemkan jadi datang atau tak sebab banjir. Perasaan? Tuhan je tahu la.. xmahu ingat dah. >_<

Banjir dah jadi satu halangan dah, masuk plak halangan lain yang membuatkan mak jadi sedih takut tak jadi, sampai demam die memikirkan.. kesian mak..
Halangan kedua tu, ayah en.tunang call gtau maybe dia ta dapat turun and maybe majlis postpone disebabkan ad-hoc abah en.tunang tau die maybe kene kursus kenaikan pangkat dua minggu masa tarikh pertunangan tu! Hape!!?? ha.... mak abah dah cemas dah..hehe..saya? emm.. kami redha jela.. jadi jadi, x jadi nak buat cmne, kita rancang Allah tentukan, jodoh pertemuan kan di tangan tuhan.. ^_^

Kalau betul die jodoh kita, 
Allah permudahkan jalan... 
kalau tak walau sakit.. 
kita pun terpaksa terima..

Alhamdulillah... 3 hari sebelum majlis, family en.tunang dah turun pahang... ^_^ Fuuhh lega.. kalau tangguh banyak juga nak arranged balik semula. 


Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...