Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Saturday, January 28, 2012

Pre-Wedding : Warna tema!

Selesai majlis tunang... mestila kena fikirkan plak preparation untuk kenduri kahwin.
Pening memang pening. Tak tahu nak start dengan yang mana. Lebih teruk lagi tak tahu apa yang kena ada and takda. Kalau pergi jumpa wedding planner, mesti kene add-on service dengan banyaknya and banyak la jugak yang kene charge nye.huhu

Mama kata yang paling penting fikir dulu warna tema. Orang terdiam sekejab. Selama hidup ni mmg takda sangat warna yang betul2 hardcore minat.Asalkan warna tu cantik, cukup gelap untuk menyerlahkan keputihan dan kemulusan kulit sudahla.hehe

Masa bertunang dah pilih warna silver, trend skarang sume warna pun nak matching dengan warna silver.. tapi rase nak try warna-warna yang pastel and very soft plak.. nampak cam suci murni, ditapis dua tiga kali..

gugle punye gugle, berkenalanla dengan website ni.. theperfectpalette  very helpful and I found some interesting color yang berkenan benoo di hati...


Tiffany blue
white - ofcos
warna light coral ni jgak cantekk...
Aqua + Tiffany blue + white
nampak lain tapi cantik kot  - gray+ yellow
So? agak-agak warna ape yang tercantik di mata korang? hehe...

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...