Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Thursday, January 26, 2012

Pre-Engagement V : 7 balas 9

Yup..masa mula-mula rancang dulu mmg nak simple je.. takyah hantaran barang pun xpe..yang penting ada cincin ngan duit tanda. Tapi ape bleh buat kalau belah laki kata nak bagi 7 dulang? Hehehe..Kite kene la balas 9 dulang... (^_^)

Mesti nak tau kan apekebenda la nak letak dalam banyak-banyak dulang hantaran tu.. jenuh jugak sebnarnye nak pikir, sebab setiap dulang pun kene kuarkan budget... huhu.. tambah dulang, bertambahla budget. Ready and Go je lah. Ingat je satu perkara dikala rasa susah nak handle sorang2

Nak sibu daye.. 
taknak sibu dalehnyeeerrrr.. 
Susah-susah hari ni..
Kene hadapi juga..
Sebab esok masih ada.. 
Satu lagi..
Kite yang nak sangat tunang..
Kene hadap jugak ler...
hehe

So, antara list hantaran dari pihak saya ke en.tunang ialah.......
    • Cincin en.tunang
    • Sirih Junjung
    • Bunga Rampai
    • Buah-buahan
    • Kek
    • Coklat-coklatan
    • Kain pasang + kain pelekat
    • Sejadah + Songkok
    • Towel
So ada sembilan kesemuanya... yang lelaki sy tak silap saya en.tunang bagi
    • Cincin
    • Pulut
    • Kain Pasang
    • Kek
    • Buah
    • Sirih Junjung
    • X ingat plak satu lagi ape..huhu
Gambar nati sila refer ke hari berlangsungnya majlis ye. (^_^)
Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...