Sumber http://www.zuarxpdc.com/2009/11/cara-membuat-title-bar-untuk-blog.html#ixzz1krIxz6si

Thursday, January 26, 2012

Pre-Engagement VII : Baju Tunang

Hooo..ni entry yang penting jugak ni. Seikhlas hati nak cakap memang niat sebenar nak pakai baju yang simple mimple je. Dah survey dah pun banyak-banyak kali kat facebook and blog-blog yang jual baju kurung moden yang memang dah sah sah cantik gile.

Tengok orang sekarang tunang pun dah cam sanding tau.. baju adulahai..cantik2 sangat..

tapi ada gak berangan nak baju ala-ala hartis... cutting sana-sini. Hingat badan cantik cm nora danish ke? haha
tapi cam best la kalau dapat... kalau la.. kalau..huhu

Goges gile walaupun simple. Meghelappppp!
Cantik baju die.. xde ape hiasan pun..tapi stil mabeles.. tapi tang atas kepala tu mcm duk letak sebijik hantaran arma abdul rahman? hikhik
Baju kurung moden hak pakai buat raya pun banyak yg boleh pakai juga untuk majlis tunang...

Simple annn?? rega dalam 150++
Sama gakla.. rega pun lebih kurang senye

 And.. orang beli baju warna cream sikit, still kurung moden.. dari Butik Sara (sila cari nama tu kat facebook)

Tapinye.. bila baju sampai.. orang puas hati sangat2.. tapi mak saya tak suka pulak dah....... die suh g butik pengantin, cari baju molek sikit katenye..huhuhuu..

Baju tunang tu macam kebaya kat atas..warna silver..tapi kain je lain sulamnye..
Baju kurung moden yang saya beli tu akhirnya dipakai oleh adik bongsu..sedih...huhu (T_T)
Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/05/cara-memasang-facebook-like-button-pada.html#ixzz1krLaxMLz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...